Φιλανθρωπική εκδήλωση: “Τα παιδιά νοιάζονται για τα παιδιά”

Η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Καρέα, με εμπνευστές και πρωτεργάτες τους μαθητές, υποστηρικτές το διδακτικό προσωπικό και φυσικά τους γονείς, μέσω του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, με την αρωγή του Δήμου Βύρωνα και την συνεργασία τοπικών φορέων διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση με μήνυμα “Τα παιδιά νοιάζονται για τα παιδιά” το Σάββατο 11/3/17,  ώρα 18:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Καρέα «Τάκης Παπαγεωργίου» (Ελλήνων Αξιωματικών 2, Λ. Κατεχάκη, Καρέας).

Τα έσοδα από τη δράση θα διατεθούν από τα παιδιά για τα παιδιά που ζουν με τον καρκίνο στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Η  εκδήλωση θα περιλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες, συναυλία με τη συμμετοχή μουσικών σχημάτων με ποικίλες μουσικές και χορούς κυρίως ελληνικούς αλλά και από άλλα μέρη του κόσμου.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Το «εισιτήριο» για την εκδήλωση είναι ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της εκδήλωσης, ιδέα και σχεδιασμός ομάδας μαθητών!

Κάθε μπλουζάκι-εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια στο χώρο της εκδήλωσης ή επικοινωνώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια