Το 2ο Φεστιβάλ Μπίρας είναι γεγονός

Η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα, στον εμβληματικό χώρο του θεάτρου Βράχων, θα ανοίξει τις πύλες της από 25 έως 28 Μαΐου.

Σε συνέχεια του περσινού Rockfest, ο Δήμος Βύρωνα και η Δημοτική του επιχείρηση, φιλοξενούν όλες τις μικρές ζυθοποιίες για να εκθέσουν τις μπίρες τους και όχι μόνο! Το φαγητό και η μουσική θα αποτελέσουν φέτος ξεχωριστές εκπλήξεις και μοναδικό λόγο επίσκεψης στο Beerfest.

Oι περσινοί αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: 60 drafts, 150 ετικέτες και πάνω από 9.000 επισκέπτες αγκάλιασαν την πρώτη μας προσπάθεια.

Φέτος σας καλούμε σε μια μεγάλη γιορτή, όχι μόνο μπίρας αλλά και μουσικής με επιλεγμένα σχήματα και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις.

Τρεις συναυλίες καθημερινά, από τους καλύτερους στο είδος τους.

Rock, jazz, swing, ρεμπέτικη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική, σ’ ένα αρμονικό πάντρεμα: η μοναδική Φωτεινή Βελεσιώτου, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Αγγελική Τουμπανάκη, ο Πάππος και η Ανατολή Μαργιόλα, ο Γ. Κιουρτσόγλου με τον Ηaig Yazdjian, ο Στάθης Άννινος και οι «παραδοσιακοί» Σκορδαλός και Επιτροπάκης, είναι μόνο κάποιοι από τους συμμετέχοντες.

Μοναδικές beer- street food προτάσεις, από εξαιρετικές πρώτες ύλες, θα συνοδεύουν ιδανικά τη μπίρα που θα επιλέξετε.

Φέτος φιλοδοξούμε, στο Beerfest, να καθιερώσουμε μια γιορτή προσιτή σε όλους τους Αθηναίους, με ποιότητα, αξιοπιστία και πραγματική ψυχαγωγία που λείπει απ’όλους μας.

Άλλωστε στο Βύρωνα και στο θέατρο Βράχων ξέρουμε καλά… από φεστιβάλ!

* Όποιες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να προβληθούν να στείλουν τα στοιχεία στους στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ