Συνεχίζει απτόητη η Δόξα Βύρωνος

Πηγή: stoplekto.gr

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Βύρωνος διατηρώντας την απόσταση των τριών βαθμών που την χωρίζει από την κορυφή και τον Πανερυθραϊκό αφού επικράτησε με 2-0 του Άγιαξ Ταύρου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και καθάρισαν το ματς από το α” μέρος χάρις σε γκολ των Γεωργουδάκη στο 4′ και Ντίαζ με πέναλτι στο 33′. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 30′ ο Κασσιανός είχε δοκάρι ενώ οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεωργουδάκη στο 72′ με δεύτερη κίτρινη από πλεράς Δόξας, ενώ για τον Άγιαξ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μιχαηλίδης στις καθυστερήσεις.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μπακόλας, Μαραγκουδάκης Κ., Χαλβαντζής, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Ντιάμ Μάρκετζ, Κασσιανός (75′ Πλούμμης), Ρόππας (15′ Μαραγκουδάκης), Γκούγκας (65΄Κατσούδας), Γεωργουδάκης, Παρασκευόπουλος.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κόρδας, Βενάκης (46′ Καρέλης), Μιχαηλίδης, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Θεοφάνους, Ερμάλ, Σερδενές, Κούρτι, Βασλαματζής (86′ Παλιμάνης), Βασιλειάδης (58′ Κακάλης).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια