Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής το 2019

Πηγή: airetos.gr

Παρών δηλώνει για τις εκλογές του 2019 και για την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα επί 12 χρόνια, μέχρι πρότινος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , και Περιφερειακός Σύμβουλος σήμερα Αττικής, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε γνωστό ναυτιλιακό περιοδικό.

Το σίγουρο είναι και προκύπτει τόσο από την συνέντευξή του, όσο και από κάθε συνομιλία είτε με τον ίδιο, είτε με τους στενούς του συνεργάτες, ότι ο δραστήριος 48χρονος αυτοδιοικητικός, ετοιμάζεται για το στοίχημα του 2019, επιλέγοντας προσεκτικές κινήσεις και χαμηλούς τόνους και κυρίως παρακολουθώντας προσεχτικά τις εξελίξεις και είναι χαρακτηριστικά τα όσα απαντάει στην συνέντευξη του και στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Όπως δηλώνει «…Στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 θα είμαι παρών στην Περιφέρεια Αττικής, μιας και πραγματικά αισθάνομαι ότι και γνώσεις, και εμπειρία αλλά και διάθεση έχω να είμαι χρήσιμος στην καθημερινότητα των πολιτών και στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου. Τον βαθμό της ενασχόλησης μου όμως, και τις ευθύνες που μπορεί να διεκδικήσω ή να αναλάβω θα την καθορίσουν οι ευρύτερες συγκυρίες και κυρίως η βούληση και εντολή των πολιτών του Λεκανοπεδίου, που ξεκάθαρα ζητούν συνεργασία, συνεννόηση, σχέδιο και κυρίως αποτέλεσμα σε κάθε γειτονιά της Αττικής. Άλλωστε, θα πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι τόσο στην δουλειά μου , όσο και στην καθημερινότητα μου, παραμένω διαχρονικά θιασώτης της ρήσης του Ισοκράτη, «Βουλεύου μεν βραδέως, εκτελεί δε ταχέως τα δόξαντα», δηλ. να σχεδιάζεις χωρίς βιασύνη αλλά να εκτελείς γρήγορα. Όλα λοιπόν στην ώρα τους!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια