Ματς ροντέο στον Χολαργό: Καταλογίστηκε γκολ… μετά από 2 λεπτά!

Πηγή: www.sport24.gr

Ματς – ροντέο έγινε στον Χολαργό, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Δόξα Βύρωνος για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής Σφακιανάκης, ο οποίος καταλόγισε γκολ, αφού είχαν περάσει δύο λεπτά από την αμφισβητούμενη φάση.

Κι ενώ το ματς ήταν στο 1-1, ο Χολαργός πίεζε για το γκολ της νίκης και το πέτυχε (;) στο 87ο λεπτό, κατόπιν υπόδειξης του βοηθού διαιτητή Κουτσογιάννου, ο οποίος αρχικά δεν είχε υποδείξει τη σέντρα!

Το παιχνίδι παιζόταν και μόλις η μπάλα βγήκε εκτός, τα μέλη του πάγκου του Χολαργού έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στον α’ βοηθό. Ο διαιτητής Σφακιανάκης έσπευσε αμέσως προς το μέρος του και ο Κουτσογιάννος άλλαξε απόφαση και του είπε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, κάτι που δεν φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Ο ρέφερι υπέδειξε σέντρα και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της Δόξας, οι οποίοι είχαν παράπονα για πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι, όπως ο μη καταλογισμός ενός πέναλτι (υπάρχει στο βίντεο), η δεύτερη κίτρινη = αποβολή του Γκουντελίτσα και φυσικά η φάση του γκολ.

Οι άνθρωποι της Δόξας δεν διαμαρτύρονται μόνο για τις εις βάρος τους διαιτητικές αποφάσεις στο ματς του Σαββάτου (26/11), αλλά και για το γεγονός ότι οι δύο βοηθοί θα είναι διαιτητές στο παιχνίδι της Κυριακής (27/11), Αθηναϊκός – Αιγάλεω.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η 2η ήττα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας, Δόξας Βύρωνος.

Δείτε τη φάση του 2ου γκολ του Χολαργού στο 5:25

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια