Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «Γιορτή του Αθλητή» 2016

Μοναδικά συναισθήματα βίωσαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα (8/10) στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα στη «Γιορτή του Αθλητή», μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα βραβεύθηκαν αθλητές και αθλητικά σωματεία του Βύρωνα για τις διακρίσεις που πέτυχαν τη χρονιά που μας πέρασε, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα, καθώς καιάνθρωποι του αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα για την προσφορά τους στον αθλητισμό της πόλης μας. Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνει θεσμός, ώστε να βραβεύονται όσοι προσφέρουν στον αθλητισμό της πόλης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Κόκκαλης, ο οποίος ανέφερε: «Ο Δήμος μας έχει θέσει στόχους. Αρχικά την επιβράβευση των αθλητών του δήμου μας τη χρονιά που μας πέρασε. Κατά δεύτερον την ενημέρωση των πολιτών για τις αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου. Τρίτον και κυριότερον, να αισθανθούμε όλοι ότι βρισκόμαστε στην ίδια κατεύθυνση που δεν μπορεί να είναι άλλη από την ανάδειξη του αθλητισμού της περιοχή μας, αλλά και την προσπάθεια  των παιδιών στα γήπεδα. Να αγωνίζονται με σωστή αθλητική συμπεριφορά, εντιμότητα, ακεραιότητα, σεβασμό και εκτίμηση προς τον εαυτό μας και τους άλλους».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης ο οποίος δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τη σημερινή γιορτή του αθλητή καθώς βρίσκονται μαζί μας νεότεροι μα και παλαιότεροι αθλητές ή άνθρωποι και παράγοντες του αθλητισμού από τον Βύρωνα. Στον Βύρωνα που σφύζει από αθλητική δραστηριότητα κι αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό αλλά και παράλληλα ευθύνη για εμάς. Ο αθλητισμός δρα ευεργετικά στον άνθρωπο και κυρίως στους νέους, καθώς αυξάνει τη δημιουργικότητά τους, αναπτύσσει τη συνεργασία, τη συλλογικότητα και την ευγενή άμιλλα, δημιουργεί ανθρώπους με στόχους και ιδανικά και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Στη βράβευση που ακολούθησε τιμήθηκαν αθλητικές σύλλογοι του Βύρωνα, αθλητικοί παράγοντες καθώς και νέοι αθλητές ξεχωριστά για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που μας πέρασε όπως ο Χρήστος Ταμπαξής, ο Δημήτρης Καραγκούνης, ο Κώστας Μαυρίδης, ο Νίκος Κακογιάννης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο Δημήτρης Παππάς κ.α..

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αγγέλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχάλης Καραγιάννης, η Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Βασιλοπούλου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γιάννης Μαυρίκης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου χορού «Ι. & Ρ. Ντάνκαν» Γιώργος Αρβανίτης, η Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Λεμονιά Κλωνάρη και η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Δασκαλάκη. Παρευρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Δύναμη Ελπίδας», Αλέξης Σωτηρόπουλος και «Μαζί για το Βύρωνα», Μίλτος Μπαντήςκαι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιουλία Κιούπη και Κωνσταντίνος Ζούμπος.

*Φωτογραφίες: Μιχαέλα Μαραζώτη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια