Η Περιφέρεια Αττικής αναζωογονεί τα σχολεία του Βύρωνα

Πηγή: politisonline.com

120.000 ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση των σχολείων του Βύρωνα, σύμφωνα με τις δύο Προγραμματικές Συμβάσεις, που υπεγράφησαν την Δευτέρα από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, και τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη.

Όπως αναφέρει και το ΔΤ της Περιφέρειας: «δρομολογούνται κρίσιμες παρεμβάσεις σε σχολεία του Βύρωνα, με στόχο την ασφάλεια των μαθητών, καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών στους χώρους διαλείμματος, αθλοπαιδιών, εκτόνωσης και κίνησής τους».

Η πρώτη Σύμβαση περιλαμβάνει την ανάπλαση των αύλειων χώρων του 3ου & 10ου Δημοτικού και του 1ου & 5ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Βύρωνα. Σε αυτά τα σχολεία θα επισκευαστούν οι αυλές, θα βαφτούν οι εξωτερικές επιφάνειες και θα αυξηθούν οι χώροι πρασίνου.

Η δεύτερη Σύμβαση περιλαμβάνει την ανακατασκευή των υπαίθριων αθλητικών χώρων στο 5ο & 6ο Δημοτικό και στο 4ο Γυμνάσιο του Δήμου Βύρωνα. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντηρήσης και ανακατασκευής των υπαίθριων αθλητικών χώρων στα παραπάνω σχολεία (αντικατάσταση φθαρμένων ταρτάν, αντικατάσταση μπασκετών, χρωματισμοί εξωτερικών επιφανειών, κλπ)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια