Ο Δήμος Βύρωνα πληρώνει έναντι του μισθού στους εργαζομένους

Πηγή: dikaiologitika.gr

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο εργαζόμενων του δήμου Βύρωνα δεν θα καταβληθεί το σύνολο της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών και στον τομέα του Αθλητισμού /Πολιτισμού του Δήμου.

Το Σωματείο αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι ενώ υπήρχε η διαβεβαίωση ότι θα πληρωθούν στις 27 Απριλίου θα λάβουν οι εν λόγω εργαζόμενοι μόνο έναντι του μισθού. Στις 13 Μαΐου δεν θα καταβληθεί το 15νθημερο  στους εργαζόμενους με μόνιμη σχέση εργασίας. Η Δημοτική Αρχή μεταφέρει την καταβολή- εξόφληση της μισθοδοσίας στις 27 Μάιου .

Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και δείχνει ανευθυνότητα  σε βάρος των εργαζομένων. Το Σωματείο τονίζει ότι την αποκλειστική ευθύνη  για αυτή την εξέλιξη έχει η  Δημοτική Αρχή.

«Πρόκειται για λάθος, για έλλειψη χρημάτων, για ολιγωρία, για κάτι άλλο; Σε κάθε περίπτωση οφείλει  με υπευθυνότητα να αντιμετωπίζει  το ζήτημα της μισθοδοσίας .» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το Σωματείο επισημαίνει ότι απαιτεί άμεσα την καταβολή του συνόλου της μισθοδοσίας των εργαζομένων και σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια