Κοσμοσυρροή στον 2ο αγώνα δρόμου “ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ” 2016

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας δρόμου “ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ”, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο Βύρωνα.

Πλήθος κόσμου, μικρών και μεγάλων, έτρεξαν στου δρόμους του Βύρωνα ελεύθερα και χωρίς αυτοκίνητα. Ήταν μια εκδήλωση που γέμισε τους δρόμους της πόλης μας με χαμόγελα, αγωνία, προσπάθεια, μια ευχάριστη αθλητική αλλαγή στην καθημερινότητα όλων μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο «ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ». 

Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ήταν 360 (238 παιδιά και 122 ενήλικες).

Οι κατηγορίες ήταν:

  • Α’ και Β’ Δημοτικού Κορίτσια           35
  • Α’ και Β’ Δημοτικού Αγόρια              44
  • Γ’, Δ’ Δημοτικού Κορίτσια                 23
  • Γ’, Δ’ Δημοτικού Αγόρια                    47
  • Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού Κορίτσια               30
  • Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού Αγόρια                  24
  • Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου Κορίτσια      16
  • Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου Αγόρια         19
  • Ενήλικες Γυναίκες                             40
  • Ενήλικες Άνδρες                                82 

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού ΣυμβουλίουΚώστας Αγγέλης, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Βασιλοπούλου, Γιάννης Μαυρίκης και Χρήστος Σπυρόπουλος που διετέλεσε και γιατρός του αγώνα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεμονιά Κλωνάρη (Πρόεδρος της ΔΕΠ και των Παιδικών Σταθμών), Σοφία Δασκαλάκη, (Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών), Μίλτος Μπαντής επικεφαλής της Παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», Πηνελόπη Δάφνη, Αλέξης Σωτηρόπουλος επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Ελπίδας» και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βασίλης Πάγκαλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την  παρουσία τους ο Παναγιώτης Χαραμής (3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον Μαραθώνιο και με συμμετοχή στου Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ το 2000), όπως και αθλητές από διάφορα Σωματεία της Αττικής.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Pikos Popikos

Δρόμοι ελεύθεροι;;; Θα πρότεινα ένα τίτλο περισσότερο ρεαλιστικό… Δρόμοι βρώμικοι και πεζόδρομοι/πεζοδρόμια γεμάτα με αυτοκίνητα. Για να αναφερθώ ακριβώς στο κομμάτι της ειρωνείας του τίτλου θα δώσω ένα μικρό παράδειγμα και αν θέλει κάποιος απο τον ''δήμο'' ας μας δώσει απάντηση. Η παράλληλη οδός της Καραολής & Δημητρίου (Ολύμπου) πόσες εβδομάδες έχει να καθαριστεί; Επίσης το πεζόδρομο της Ροδόπης γιατί το χρησιμοποιεί το υπόγειο κατά τα άλλα πάρκινγκ που είναι στη γωνία του Βασιλόπουλου; Έχουμε κι άλλα τέτοια… δυστυχώς… απλά είπα να αναφέρω τα θέματα στους δρόμους που είναι κοντά σας και τα βλέπετε καθημερινά καθώς πηγαίνετε στην εργασία σας.