Ληστής σκορπούσε τον τρόμο σε Βύρωνα και Ζωγράφου

Πηγή: newsit.gr

Ένας 37χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα σούπερ μάρκετ, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από τα μέσα Φεβρουαρίου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή πιστολιού, διέπραττε ληστείες σε καταστήματα σούπερ μάρκετ αφαιρώντας χρήματα από τα ταμεία.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις ληστειών στις περιοχές του Βύρωνα και του Ζωγράφου. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών ενώ κατασχέθηκε ακόμη και μία μοτοσυκλέτα, ως μέσο διαφυγής.

Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών για το αδίκημα της κλοπής. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Σοφια Ναβροζιδου

Το κακο ειναι οτι ποτε δεν βάζετε μια φωτο του