Και ξανά προς την… Δόξα τράβα!

Πηγή: stoplekto.gr

Αποφασισμένος να πάρει αποτέλεσμα κατέβηκε στον Βύρωνα ο Άφοβος. Όμως, το μέταλλο που έχουν δημιουργήσει φέτος στην Δόξα Βύρωνος δεν επιτρέπει απρόσμενα αποτελέσματα. Έτσι παρά την θετική εμφάνιση των “κυανόλευκων”, το συγκρότημα των Ρόππα και Ζυγούρη πήρε το τρίποντο με ανατροπή.

Μόλις στο 2′ ο Κωστάλας άνοιξε το σκορ με όμορφη εκτέλεση φάουλ και ο Γκουντελίτσας ισοφάρισε στο 7′ με κοντινό πλασέ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βλάχας παραλίγο να δώσει προβάδισμα στην Δόξα, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Το συγκρότημα από τα Σεπόλια βγήκε ξανά στην επίθεση και στο 21′ ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Ηλιόπουλου για χέρι αφήνοντας παραπονεμένο τον πάγκο. Νέα προσπάθεια για γκολ στο 25′ για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Μήτσος σημάδεψε κι αυτός το δοκάρι.

Τελικά, το χρυσό 2-1 σφράγισε ο Παρασκευόπουλος με όμορφη προσπάθεια στο 71′ λυτρώνοντας την “Κυανή Θεά”, η οποία ανέβηκε πέμπτη έχοντας 20 βαθμούς. Ουραγός με δύο πόντους συνεχίζει ο βελτιωμένος Άφοβος.

Διαιτητές: Όντος Κ., Καπίρης Ε., Κυριακουλέα Α..

Δόξα (Λ.Ρόππας – Δ.Ζυγούρης): Βακερλής Σ., Καραμπίνης (46′ Τσακιράκης), Λιόνας, Βακερλής Π., Χαλβατζής, Γκουντελίτσας, Κασσιανός (46′ Εζέ), Βλάχας (65′ Ντεμάι), Κάιδος, Κουντού, Παρασκευόπουλος.

Άφοβος (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Πετρόπουλος, Μυλωνάς, Καργιώτης, Ξούρας Γ., Ζώτος, Τζωρτζάτος Β. (75′ Τζωρτζάτος Θ.), Σαλίτα, Μήτσος (55′ Πυργής), Ηλιόπουλος (65′ Ξούρας Β.), Κωστάλας, Μπέλιος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια