Ανακατασκευή των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Εργάνης

Ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η χρηματοδότηση για εργασίες στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Εργάνης μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο αθλητικός χώρος της Εργάνης έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και φθορές, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων. Πιο συγκεκριμένα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές, από την καθημερινή χρήση (2500 αθλούμενοι):

  • η ασφαλτική βάση των γηπέδων
  • οι συνθετικοί χλοοτάπητες
  • η υπάρχουσα περίφραξη
  • τα πλαστικά καθίσματα των κερκίδων
  • οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Επί δεκατρείς (13) μήνες, η Δημοτική Αρχή συνεργάσθηκε με την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χρηματοδότηση του έργου.

Ο αγώνας ήταν καθημερινός ώστε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά εμπόδια και το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη ψήφιση της χρηματοδότησης από το Περιφερειακό Συμβούλιο ύψους 580.000 ευρώ, για έργα ανακατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής. Ανακατασκευή που αποτελούσε και πάγιο αίτημα των Αθλητικών Συλλόγων του Βύρωνα.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, εγκρίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, η προγραμματική σύμβαση του έργου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια