Ντάνιελ και Βαλέτα στον Αθηναϊκό

Πηγή: superbasket.gr

Στην αντικατάσταση της Χέιλι Ντάναμ, έως ότου αποθεραπευτεί πλήρως μετά το σοβαρό τραυματισμό της στο μηρό, προχώρησε ο Αθηναϊκός ερχόμενος σε συμφωνία με τη Σερίς Ντάνιελ.

Η Αμερικανή γκαρντ, που αποφοίτησε από το Οχάιο Στέιτ, έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Γερμανία, Πορτογαλία και Ρουμανία, και θα καλύψει της θέση της Χέιλι Ντάναμ μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στη δράση. Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του συγκροτήματος του Βύρωνα κάνουν λόγο για απουσία της από τα παρκέ για διάστημα περίπου δύο μηνών.

Από τον Αθηναϊκό ανακοινώθηκε, επίσης, η απόκτηση της πολύπειρης Πέπης Βαλέτα.

Η ανακοίνωση για τη Σερίς Ντάνιελ:

«Η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει πως προχώρησε στην απόκτηση της Σερίς Ντάνιελ, για να αντικαταστήσει προσωρινά τη Χέιλι Ντάναμ. Η Ντάναμ τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεχόμενη δυνατό χτύπημα στο μηρό και ο τραυματισμός της θα την κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες. Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μας ανακοινώνει πως θα τιμήσει στο ακέραιο τη συμφωνία της με την αθλήτρια, η οποία θα επανέλθει στα παρκέ με τα χρώματα του Αθηναϊκού όταν θα είναι 100% έτοιμη.

Μέχρι να επιστρέψει η Χέιλι, με την ομάδα μας θα αγωνίζεται η Σερίς Ντάνιελ. Η Ντάνιελ είναι γεννημένη στις 20/12/1987, έχει ύψος 1,80μ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις των γκαρντ. Είναι απόφοιτη του Οχάιο Στέιτ και έχει σημαντική εμπειρία στην Ευρώπη, αγωνιζόμενη τα τελευταία χρόνια στην Α2 της Γερμανίας με τους Κουάνεκμπρουκ Ντράγκονς, στην Α1 Γερμανίας με τις Σέμκατ Σέμνιτζ, στην Α1 της Πορτογαλίας με την Μοντίγιο Μπάντα και την περίοδο 2013-14 στη Φίνιξ Γκαλάτι στη Ρουμανία, ομάδα του Σάκη Παραλίκα, όπου είχε εξαιρετικά στατιστικά (21.0ppg (2η στην Λίγκα ), 5.4rpg, 5.2apg (1η στην Λίγκα ), 1.2spg, FGP: 55.4%, 3PT: 30.1%, FT: 69.6%) . Καλωσορίζουμε τη Σερίς και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την ομάδα μας !

Η τελευταία αυτή κίνηση, σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες της ομάδας μας που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, επιβεβαιώνουν ότι, η διοικούσα επιτροπή καθώς και η ομάδα των χορηγών του Αθηναϊκού, με επικεφαλής τις εταιρίες KIMBO και COPPACHEESE, θέτουν ως προτεραιότητα τη φετινή σεζόν να εκπληρώσουν τον πρώτο και βασικό στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και τη δημιουργία μιας αξιόλογης και υγιούς ομάδας!».

Η ανακοίνωση για την Πέπη Βαλέτα: 

«Η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της έμπειρης αθλήτριας Πέπης Βαλέτα! Η Βαλέτα είναι γεννημένη στις 10 Μαΐου 1977, έχει ύψος 1,81μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Έχει αγωνιστεί στη Γλυφάδα, στην Ακαδημία Ηλιούπολης, στις Εσπερίδες, στον Πρωτέα Βούλας, στον Αστέρα Εξαρχείων και την Τερψιθέα Γλυφάδας. Επίσης είναι διεθνής σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα. Καλωσορίζουμε την Πέπη στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια