Δωρεάν διανομή ροδάκινων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα πραγματοποίησε δωρεάν διανομή ροδάκινων, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015. Η δράση υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Τα προϊόντα διέθεσε η Οργάνωση Παραγωγών «Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ Ο.Π.Ε.Γ.Α.».

Συνολικά διανεμήθηκαν 8 τόνοι φρούτων. Ωφελούμενοι της διανομής ήταν οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου καθώς και οι εγγεγραμμένοι στις δομές αλληλεγγύης της πόλης μας.

Επίσης ο Δήμος διέθεσε μέρος της ποσότητας:

  • Στην Ιερά Μητρόπολη Υμηττού Βύρωνα Καισαριανής για το συσσίτιο των Ενοριών της Μητρόπολης
  • Στον Ξενώνα Αστέγων του Ε.Κ.Κ.Α. στον Καρέα
  • Στο Δίκτυο Αλληλεγγύης του Βύρωνα
  • Στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βύρωνα

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο “ΑΣΤΡΑ” (περιοχή Εργάνη), παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα κ. Γρ. Κατωπόδη, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κ. Χρ. Σπυρόπουλου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Ι. Μαυρίκη.

Κατά τη διανομή πολύτιμη ήταν η βοήθεια των εθελοντών – μελών του Δικτύου Αλληλεγγύης του Δήμου Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια