Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στον Υμηττό

Πηγή: newsit.gr

Αναγνωρίστηκε το πτώμα που βρέθηκε στην περιοχή μεταξύ Βύρωνα και Ηλιούπολης, κοντά στο Μνημείο των Πυροσβεστών που είχαν χάσει τη ζωή τους το 2000, στη μεγάλη φωτιά του Βύρωνα.  Στο σημείο πήγε ιατροδικαστής και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τον 47χρονο αστυνομικό Γιάννη Καλντεράκη, που αγνοείτο από χθες το πρωί. Η σύζυγος του άτυχου αστυνομικού και αναγνώρισε τα προσωπικά του αντικείμενα.

Το πτώμα εντόπισαν εθελοντές διασώστες που μαζί με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, έκαναν ολονύχτιες έρευνες για τον αστυνομικό που αγνοείται.

Πρόκειται για τον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος πήγαινε καθημερινά τα πρωινά βόλτα στο βουνό, πάνω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπως είπε η σύζυγός του, όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ενημερώσει πως ο άνδρας της δεν είχε επιστρέψει σπίτι.

Ο άτυχος άνδρας ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος αυτή την περίοδο είχε αναρρωτική άδεια εξ αιτίας προβλήματος στη μέση. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ανέβει στον Υμηττό, αφού ο γιατρός του είχε συστήσει να περπατά για να υποχωρήσει ο πόνος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια