Πανό στο Δημαρχείο Βύρωνα από το ΚΚΕ

Πηγή: 902.gr

Με πρωτοβουλία της ΚΟ Οικοδόμων Βύρωνα – Καισαριανής – Ζωγράφου του ΚΚΕ, μέλη και οπαδοί του κόμματος από την περιοχή του Βύρωνα κρέμασαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης πανό στην όψη του Δημαρχείου Βύρωνα ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής στις 5 Ιούλη.

Με σύνθημα «Μη διαλέξεις τη θηλιά σου» μεταξύ του μνημονίου των θεσμών και του ΣΥΡΙΖΑ, το πανό προβάλλει την πρόταση του ΚΚΕ ενόψει του δημοψηφίσματος:

«Όχι στις προτάσεις για συμφωνία των ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης – Αποδέσμευση από την ΕΕ – Κατάργηση των μνημονίων και όλων των εφαρμοστικών νόμων».

Έξω από το κτίριο του δημαρχείου, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ με ντουντούκα και συνθήματα μοίρασαν τη Διακήρυξη της ΚΕ του κόμματος, καλώντας τους εργαζόμενους να μη διαλέξουν “νέο μνημόνιο”, ρίχνοντας στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ.

Κάλεσαν επίσης τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΚΚΕ την Πέμπτη στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια