Ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας για τη στατικότητα των Εξεδρών του Θεάτρου Βράχων

Ανακοίνωση για την στατικότητα και την ανθεκτικότητα των κερκίδων στο Θέατρο Βράχων εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα, Μιχαήλ Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης διαβεβαιώνει οτι η στατικότητα των Θεάτρων Βράχων, κατόπιν ελέγχου, είναι σε καλή κατάσταση. Αναφέρει επίσης οτι αντικαταστάθηκε ένα μεγάλο μέρος από τα καθίσματα που ήταν φθαρμένα και για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση πυρασφάλειας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε ότι το θέμα επάρκειας της στατικότητας των Θεάτρων Βράχων, που αναδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα από πρώην Δημοτική Σύμβουλο, είναι χωρίς υπόσταση.

Η στατικότητα των Θεάτρων Βράχων, κατόπιν ελέγχου, είναι σε καλή κατάσταση. Αντικαταστήσαμε ένα μεγάλο μέρος από τα καθίσματα που ήταν φθαρμένα, καταθέσαμε φάκελο για να πάρουμε άδεια χρήσης των κυλικείων, εγκαταστήσαμε για πρώτη φορά πυρασφάλεια ώστε να λάβουμε άδεια χρήσης του χώρου για τη διεξαγωγή παραστάσεων και συναυλιών και να είμαστε καθόλα νόμιμοι και κυρίως να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους δημότες. Πραγματοποιήσαμε με λίγα λόγια ενέργειες που δεν είχαν γίνει ποτέ στο παρελθόν.

Είμαστε θετικοί στην κριτική, αρκεί να είναι καλόπιστη και ανιδιοτελής και κυρίως να μην αποτελεί μέρος μιας στείρας αντιπολίτευσης.

Μιχαήλ Καραγιάννης
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια