Εντοπίστηκε διαμέρισμα με προϊόντα «μαϊμού» στο Βύρωνα

Πηγή: newsbeast.gr

Διαμέρισμα-αποθηκευτικός χώρος, με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης επώνυμων εταιρειών, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης της Αθήνας, στο Βύρωνα.

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Σενεγάλης και ένας υπήκοος Σομαλίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από το Τ.Α. Βύρωνα για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα και των Νόμων περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί σημάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, στον παραπάνω χώρο οι συλληφθέντες αποθήκευαν μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης (γυαλιά, πορτοφόλια, τσάντες, ρολόγια, φουλάρια, παπούτσια κλπ) που έφεραν εμπορικά σήματα διαφόρων επώνυμων εταιρειών και τα οποία στη συνέχεια διέθεταν στην αγορά. Μέρος αυτών απέστελλαν ταχυδρομικά με κιβώτια, σε άλλες χώρες.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -23.585- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων, γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού. Βρέθηκαν επίσης και 23 ταχυδρομικά δελτία αποστολής προς χώρες του εξωτερικού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια