Χωριό Παραγωγών το Σάββατο 4 Απριλίου

Η κοινωνική δράση «Χωριό Παραγωγών», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου στο Πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο με ώρες λειτουργίας 08.00 – 15.00.
Παραγωγοί από όλη τη χώρα θα διαθέσουν τα προϊόντα τους, χωρίς μεσάζοντες, κατευθείαν στον καταναλωτή, σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, από συνεταιρισμούς παραγωγών από όλη την Ελλάδα, στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου στο Βύρωνα, απέναντι από το Δημαρχείο.

Από τη συγκεκριμένη δράση επωφελούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Οι πολίτες, που ωφελούνται από την ποιότητα και την τιμή των προϊόντων, οι έμποροι, που έρχονται σε επαφή με τους παραγωγούς, οι δομές αλληλεγγύης της πόλης μας και κατά συνέπεια οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το προϊόντα που θα διατεθούν είναι τα εξής: Αλλαντικά, Αλεύρι, Αραχίδα, Αρτοποιήματα, Αυγά, Βότανα, Γαλακτοκομικά, Γλυκά Κουταλιού, Ζυμαρικά, Ελιές, Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί, Κρασί, Λάδι, Μανιτάρια, Μαρμελάδες, Μέλι, Ξύδι, Όσπρια, Παραδοσιακά Εδέσματα, Πατάτες, Παξιμάδια, Πορτοκάλια, Πίτες, Ρύζι, Σαλιγκάρια, Σάλτσες, Σταφίδες, Σκόρδα, Χαλβάς Φαρσάλων κ.α.

Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της δράσης κ. Ιωάννη Μαυρίκη στα τηλέφωνα 2107658247 & 2107658360 και στο email: [email protected]

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι:

  • τα λεωφορεία 203 – 204 (Στάση ΙΚΑ),
  • 732 (13η Στάση)
  • το τρόλεϊ 11 (Στάση Παλιό Τέρμα)

Οι κάτοικοι του Βύρωνα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Κατάλογος Παραγωγών – Προϊόντων Απρίλιος 2015

Τιμοκατάλογος Προϊόντων Απρίλιος 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια