Υπερδήμος ο Δήμος Βύρωνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Δήμος Βύρωνα, το Υπουργείο Εσωτερικών προχωρά στην σύσταση Υπερδήμου Βύρωνα με ένταξη τους Δήμους Ζωγράφου, Καισαριανής, Ηλιούπολης, Αργυρούπολης, Υμηττού – Δάφνης.

Φυσικά η παραπάνω είδηση δεν είναι αληθής, αλλά πρόκειται για την πρωταπριλιάτικη φάρσα, που επέλεξε να κάνει το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Βύρωνα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η αναγνώριση του Δήμου Βύρωνα ξεπερνά πλέον τα όρια της Αττικής, της χώρας και της Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Το όνομα της πόλης μας, το μοναδικό αποτύπωμα της Ισιδώρας Ντάνκαν στην Ευρώπη, το Φεστιβάλ Βύρωνα, αλλά και πλειάδα διακεκριμένων επιστημόνων και καλλιτεχνών δημοτών μας είναι κάποια ακόμα στοιχεία που στοιχειοθετούν την απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ν. Βούτσης (παντρεμένος με γνωστή Βυρωνιώτισσα).

Το Υπουργείο Εσωτερικών προχωρά στην σύσταση Υπερδήμου Βύρωνα με ένταξη τους Δήμους Ζωγράφου, Καισαριανής, Ηλιούπολης, Αργυρούπολης, Υμηττού – Δάφνης.

Η είδηση έχει δημιουργήσει ήδη πολλές αντιδράσεις στα επιτελεία των συγκεκριμένων Δήμων, σε πολιτικά κόμματα αλλά και στους υπαλλήλους .

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η απόφαση αυτή του Υπουργού Εσωτερικών πάρθηκε μετά από πιέσεις των Θεσμών και αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση που θα λειτουργεί ως πιλοτικό πρόγραμμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Andreas Koltsakidis

Τώρα μάλιστα..εδώ δεν μπορεί να φροντίσει την ήδη υπάρχουσα περιοχή σκέψου να γίνει και αυτό.

George Stasinopoulos

Μπορούμε να ελπίζουμε…