Απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας για την πτώση των λαμαρινών επί της Χρ. Σμύρνης

Σε αμέλεια των συνεργείων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ αποδίδει την πτώση των λαμαρινών που βρίσκονται τοποθετημένες έξω από το ετοιμόρροπο κτήριο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, ο Αντιδημάρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Μιχαλης Καραγιαννης.

Σύμφωνα με την απάντηση που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας, ο κ. Καραγιάννης υποστηρίζει οτι η λαμαρινοκατασκευή υποχώρησε επειδή τα συνεργεία της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, που έκαναν έργα επί της Παν. Τσαλδάρη, αφαιρέσανε τα δεσίματα και τα αντίβαρα, χωρίς να τα επαναφέρουν.

Αναφέρει επίσης οτι έχει ήδη ενημερώσει τους εργολάβους των οργανισμών και οτι θα ζητηθούν ευθύνες και αποζημιώσεις.

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του:

Θα ήθελα να σας επισημάνω όσον αφορά το συμβάν στη Χρυσόστομου Σμύρνης, ότι δυστυχώς δεν  ευθύνεται ο αέρας και η προχειρότητα, αλλά η αμέλεια των συνεργειών της ΔΕΗ και του ΟΤΕ. Σας διαβεβαιώνω ότι η περίφραξη ήταν άριστα τοποθετημένη, δεμένη στο πίσω μέρος και με αντίβαρα για τον αέρα.

Η ανευθυνότητα όμως των συνεργειών της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, που έκανε έργα επί της Παν. Τσαλδάρη, υπήρξε ο λόγος που η λαμαρινοκατασκευή υποχώρησε, επειδή αφαιρέσανε τα δεσίματα και τα αντίβαρα, χωρίς να τα επαναφέρουν.

Η δημοτική αρχή την Παρασκευή το πρωί επικοινώνησε με τους εργολάβους των οργανισμών και το ανέφερε. Το θέμα δε θα μείνει έτσι αλλά θα ζητήσουμε ευθύνες και αποζημιώσεις.

Θερμή παράκληση να υπάρξει μια αρχική ενημέρωση σε ζητήματα που αφορούν τον Δήμο προτού δημοσιευθεί οτιδήποτε συνοδεύεται από σχόλια. Εξάλλου σαν Δήμος ποτέ δεν αρνηθήκαμε την ενημέρωση.

Με εκτίμηση
Μιχαλης Καραγιαννης
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια