Αθλητική γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά από τον Α.Ο Καρέα

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα διοργανώνει το 2o Basketball All Star Game, το Σάββατο 25/4, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρέα.

Πρόκειται για μία αθλητική γιορτή για τους νεαρούς αθλητές του Βύρωνα, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχτούν στοιχεία όπως ο σεβασμός, η ομαδικότητα, η προσπάθεια , το παιχνίδι, η αναγνώριση, η διασκέδαση.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν όλοι οι μπασκετικοί αθλητικοί σύλλογοι του Βύρωνα (Αθηναϊκός, Νέοι Βύρωνος, Δόξα Βύρωνα, Αθλητικός Όμιλος Καρέα).

Tο Βύρωνας.gr συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί Φίλοι

Σας προσκαλούμε σε μία ακόμα αθλητική γιορτή για τους νεαρούς αθλητές του Βύρωνα που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα με την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα.

Ελάτε να διασκεδάσουμε συμμετέχοντας στο 2o Basketball All Star Game νεαρών ηλικιών του Βύρωνα. Πρόκειται για την ίδια αθλητική γιορτή όπως και πέρυσι, όπου θέλουμε να αναδειχτούν στοιχεία όπως ο σεβασμός, η ομαδικότητα, η προσπάθεια , το παιχνίδι, η αναγνώριση, η διασκέδαση.

Είναι η επιτυχημένη διοργάνωση όπου πέρυσι Όλοι μαζί στήσαμε για τους νεαρούς Αθλητές του Βύρωνα και αποδείξαμε ότι μπορούμε να δημιουργούμε Αθλητική Ποιότητα.

Το All Star Game Byron 2015 θα  διεξαχθεί το Σάββατο 25/4/2015στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρέα στις  18.30-21.30

Στα πλαίσια αυτής της μέρας θα δημιουργήσουμε δύο ομάδες τις γνωστές πλέον Βυρωνιώτικες συνθέσεις των Vironistas & Vironeros με Εφήβους και Παίδες μικτά που ολοκλήρωσαν τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Έτσι θα αναδείξουμε ξανά το μήνυμα ότι ο Βύρωνας δεν προάγει τον συλλογικό ανταγωνισμό αντίθετα αναγνωρίζει τον Αθλητισμό και τον Αθλητή του Βύρωνα.

Στις αθλητικές γιορτές είμαστε όλοι μαζί για να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές που όλοι μαζί φτιάχνουμε από κοινού για τα Παιδιά του Βύρωνα.

Γύρω από την κεντρική διοργάνωση θα έχουμε την ευκαιρία να συμπεριλάβουμε διάφορες άλλες  διαγωνιστικές εκδηλώσεις που σαν στόχο τους θα έχουν την διασκέδαση των θεατών και αθλητών. Οι δύο νέες ομάδες θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή  24/4 προπόνηση, χρονομετρήσεις και ημιτελικούς διαγωνισμών  στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα.

Θα κληθούν οι αθλητές βάση προγράμματος ανά ζευγάρι να χρονομετρηθούν για την συμμετοχή τους σε ένα διαγωνισμό χρονομετρημένης δεξιότητας με μπάλα  όπου οι τελικοί θα γίνουν στο ημίχρονο του απογευματινού παιχνιδιού για τα δύο γρηγορότερα ζευγάρια.

Ζητούμε επίσης από κάθε ομάδα να δηλώσει από 2 αθλητές που θα στείλει,  για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό τρίποντων.

Οι θεατές θα θέλαμε να είναι οι Γονείς, οι συμμαθητές και οι πολίτες του Βύρωνα για να χαρούν και αυτοί από την δική τους πλευρά τις μοναδικές στιγμές του αθλητισμού κάτω από το πρίσμα της ευγενούς άμιλλας και της αθλητικής παρέας που θα επικρατεί εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Θα χρειαστούμε από όλους  την ουσιαστική συμμετοχή μας, την καλή διάθεση  μας που όταν εμείς η άνθρωποι του αθλητισμού καταθέτουμε, ξέρουμε ότι μας επιστρέφει πολλαπλάσια από τα Παιδιά.

Παρακαλούμε να συμπληρωθεί η συνημμένη λίστα των αθλητών με τα στοιχεία που περιλαμβάνει  με υπογραφή από τον Γεν. Γραμματέα έως την Παρασκευή 10/4/2015.

Οι προπονητές  θα ενημερωθούν εκτενέστερα από την οργανωτική ομάδα για περισσότερες λεπτομέρειες  στην συνάντηση Προπονητών την Μ Τετάρτη 8/4 στις 18.00 στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βύρωνα .

Ετοιμαστείτε να δώσουμε δυνατές αθλητικές στιγμές σε όλους.

Για τον

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ  ΚΑΡΕΑ

Η οργανωτική Ομάδα του

2oυ All Star Game Byron 2015

Υποσημείωση: Αγαπητοί γονείς, συνοδοί, προπονητές και φίλοι του αθλητισμού στην προσπάθεια μας για μια εύρυθμη, ευχάριστη και χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα διοργάνωση σας παρακαλούμε να μη σταθμεύετε τα αυτοκίνητα σας στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου. Είναι προτιμότερο και ασφαλέστερο να αφήσετε τα αυτοκίνητα σας εσωτερικά του Καρέα (εσωτερική παράλληλος της Κατεχάκη, οδός 25ης Μαρτίου), προσεγγίζοντας το γήπεδο διανύοντας την υπόγεια διάβαση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμβολή σας στη διοργάνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια