Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία του Βύρωνα

Πηγή: news247.gr

Τις πτυχές της απίστευτης τραγωδίας που συγκλονίζει τον Βύρωνα προσπαθεί να φωτίσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Ο 26χρονος θείος του βρέφους μόλις τεσσάρων μηνών έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Μεσολογγίου 8 αμέσως μετά το την πτώση του μωρού.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατή η διάσωση του βρέφους.

Ο 26χρονος θείος του μεταφέρθηκε με σοβαρότατα τραύματα στα πόδια και στη λεκάνη στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κατάγματα στην κνήμη, την μέση και την λεκάνη, ενώ η αξονική εγκεφάλου του δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και ενδεχομένως να ακολουθήσει και δεύτερη χειρουργική επέμβαση, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των σοβαρών τραυματισμών του στη μέση και την λεκάνη.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι ο 26χρονος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, αλλά αυτό δεν εξακριβώθηκε από την μέχρι στιγμής έρευνα της Αστυνομίας. Αρχικά ειπώθηκε, ότι πήρε αγκαλιά το βρέφος και έπεσε μαζί του στο κενό, όμως στη συνέχεια και σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προέκυψε πως πρώτα έριξε ή του έπεσε το παιδί και στη συνέχεια με διαφορά δευτερολέπτων έπεσε εκείνος, την πορεία του οποίου ανέκοψαν τα κλαδιά ενός δέντρου.

Τη στιγμή του περιστατικού η τραγική μητέρα του βρέφους και αδερφή του 26χρονου, είχε αποχωρήσει από το σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες για να να πραγματοποιήσει ψώνια του σπιτιού και είχε αφήσει τον θείο του κοριτσιού να το προσέχει. Το βρέφος βρέθηκε ντυμένο βαριά και έτσι εικάζεται μήπως ο θείος του το είχε ντύσει έτσι για να το βγάλει στο μπαλκόνι να του δείξει κάτι.
Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι αυτό το έκανε συχνά για να δείχνει έναν αυτοσχέδιο γειτονικό περιστερώνα στο κοριτσάκι και έτσι εικάζεται η πιθανότητα να μην ήταν σκόπιμη ενέργεια και να του γλίστρησε το παιδί, που είχε σαν συνέπεια να πέσει και εκείνος στο κενό είτε από τύψεις, είτε σε μία απονενοημένη προσπάθεια να το σώσει.

Αν και η διαδικασία των καταθέσεων συνεχίζεται, περισσότερο φως στις πραγματικές πτυχές αυτής της τραγωδίας θα δώσει η κατάθεση του ίδιου του 26χρονου, όταν βρεθεί σε θέση να την δώσει στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια