Συνάντηση Οικολόγων Πράσινων με τον Δήμαρχο Βύρωνα

Πηγή: ecogreens-gr.org

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη, πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Συντονιστικής Γραμματείας της Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής Οικολόγων Πράσινων. Η συνάντηση είχε σαν στόχο την ανταλλαγή απόψεων γύρω από την οικολογική διάσταση της διακυβέρνησης του Δήμου, από τις ριζικές αλλαγές σε επίπεδο διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης που επιχειρεί και θα πρέπει να πετύχει η νέα αρχή, έως την διαχείριση των απορριμμάτων και την προβληματική της διαχείρισης των δικαιωμάτων των ζώων.

Η Συντονιστική Γραμματεία της Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής Οικολόγων Πράσινων εκπροσωπήθηκε από τον Γιώργο Δημητρίου και τον Αλκιβιάδη Πράπα ενώ παραβρέθηκαν και μέλη της ΠΚ Βύρωνα-Zωγράφου. Κατά την συνάντηση συμφωνήθηκε η συμμετοχή του Αλκιβιάδη Πράπα στην Επιτροπή Πράσινου και Δασών του Δήμου καθώς και εκείνη της Κ.Αστζόγλου στην Ομάδα Εθελοντών του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια