Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών ο Σταύρος Βαρουχάκης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Σταύρος Βαρουχάκης. Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στο κοιμητήριο του Δήμου Βύρωνα.

Ο Σταύρος, γεννήθηκε στις 5 Σεπτέμβρη του 1946 στον Βύρωνα.

Ο πατέρας του απεβίωσε όταν ήταν μικρός και η μητέρα του μεγάλωσε και σπούδασε μόνη της τα παιδιά της.

Απόφοιτος της Ανωτάτης Εμπορικής, εργάστηκε ως υπεύθυνος λογιστηρίου σε μεγάλες επιχειρήσεις μέχρι το 1990. Τη χρονιά εκείνη, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Βύρωνα (επί Δημαρχίας Δημήτρη Νικολαΐδη), ενώ ο ίδιος διετέλεσε γενικός διευθυντής της από το 1990 έως το 1999 και από το 2003 έως το 2012 όταν και συνταξιοδοτήθηκε. Έως το 2014 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης.

Από το 1974 υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, από το 1989 του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και από το 2008  του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Βύρωνα (ΑΓΣΒ) και επί πολλά χρόνια έφορος του τμήματος καλαθοσφαίρισης και ταμίας του Δ.Σ.. Δραστηριοποιήθηκε επίσης σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της πόλης μας.

Το 1973 παντρεύτηκε τη Μαίρη Συλεοπούλου με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τη Νατάσα και τον Στέλιο. Το 1994, έκανε το δεύτερο γάμο του με την Άννα Τζανετοπούλου και μεγάλωσε άλλες δύο κόρες την Εύη και τη Μαρία η οποία και του χάρισε δύο εγγόνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ