Το πάρε-δώσε της Δόξα Βύρωνα

Πηγή: stoplekto.gr

Οι κυανόλευκοι δεν θέλουν να μπουν σε μπελάδες όσον αφορά τη παραμονή στη κατηγορία και προσπάθησαν να ενισχυθούν ουσιαστικά αλλά και ποιοτικά. Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε εφτά προσθήκες ενώ αποδέσμευσε άλλους τόσους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, την ένδοξη φανέλα της Δόξα θα φορούν από εδώ και στο εξής οι Απόστολος Ζαρκαδής και Νίκος Βιτωράτος που αγωνιζόντουσαν στον Αστέρα Ζωγράφου. Επίσης, ο Απόστολος Τζαβέλλας από το Μοσχάτο, ο Ανδρέας Νταούδης από την Αρμενική Αθηνών και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος από τον ΑΟ Βύρωνα. Τέλος, τα κυανόλευκα θα φορούν ακόμη οι Μιχάλης Σκούρας από τον Χαραυγιακό και ο Δημήτρης Μαυρομάτης από τον Παναιγιάλειο.

Από την άλλη πλευρά, παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Ταμπουράκης, Σταύρος Ρίζος, Άρης Χριστοδουλάκης, Μάριος Ιωάννου, Σπύρος Τσοπανάκος και Γιάννης Τσακιράκης. Τέλος, δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στον Άγιο Δημήτριο παραχωρήθηκε ο Στέλιος Μπάμπαλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια