Φωτιά στη κορυφή έβαλε η Δόξα Βύρωνα

Πηγή: stoplekto.gr

Ντέρμπι με τα όλα στον Βύρωνα όπου η Δόξα επικράτησε με 2-1 του Αιγάλεω και κατάφερε όχι μόνο να ρίξει από την κορυφή το Σίτι αλλά και να σπάσει παράλληλα το αήττητο των κυανόλευκων μετά από 18 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33′ με τον Λέσι, ο οποίος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής και ανάγκασε τον Τσαϊλάκη να χάσει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Άγγελου Πυρένη προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά ο Κάιδος στο 65′ με νέο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0. Η αποβολή του Λεβέντη με δεύτερη κίτρινη στο 74′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν σε 2-1 στο 94′ με κοντινό πλασέ του Λαμπρογεώργου που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ναυπλιώτη.

Διαιτητές: Τριτσώνης, Απτόσογλου, Γεωργαράκος.

Δόξα (Λ.Σμυρνής): Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Γκουντελίτσας, Τσακιράκης, Ρόγκας, Μπεκατώρος (85′ Τζαβέλλας), Κάιδος (78′ Σαλέμ), Λέσι, Λεβέντης, Βασιλογιάννης (66′ Καλύβας).

Αιγάλεω (Α.Πυρένης): Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης, Ταμπάκης, Παπουτσής, Στριμμένος (55′ Τζανετάκος), Παπαθανασίου (85′ Βουτυράς), Κοντιζάς, Σταύρου (46′ Μπιταξής), Λαμπρογιώργος, Τσαρκάνι, Μπουγατσιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια