Μεταγραφή «βόμβα» η Αναγέννηση Βύρωνα

Πηγή: sport-fm.gr

Το συμβόλαιο του με την Αναγέννηση Βύρωνα υπέγραψε ο Μάρκο Λάσιτσα και ανακοινώθηκε επισήμως από την διοίκηση της ομάδας. Ο 27χρονος Μαυροβούνιος περιφερειακός είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του χάντμπολ και στην ομάδα του Βύρωνα πιστεύουν ότι η έλευση του θα βοηθήσει σημαντικά.

Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Ευθύμης Πουρνάρας σχολίασε: «Θέλαμε πολύ καιρό να κάνουμε μία σοβαρή κίνηση, αλλά δεν βρίσκαμε τον κατάλληλο παίκτη. Δεν θέλαμε να κάνουμε μεταγραφή εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας. Πραγματικά είναι ένας παίκτης που ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας. Δεν είναι απλά για να λέμε ότι έχουμε ένα ξένο. Επίσης επέστρεψε και ο Λάκοβιτς και θα τον περιμένουμε να χωρίς να τον πιέσουμε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς μετά την περιπέτεια της υγείας του. Πρώτος στόχος μετά και από αυτές τις κινήσεις είναι ξεκάθαρα η 6αδα και μετά ότι το καλύτερο στα πλέι οφ».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Αναγέννησης Παναγιώτης Ιατρούδης είπε: «Την δεδομένη στιγμή είναι σημαντικό που η διοίκηση με επικεφαλής τον κ. Πουρνάρα ενίσχυσε μεταγραφικά την ομάδα. Ο Λάσιτσα είναι μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία για την εποχή με ποιότητα και πολύ καλά χαρακτηριστικά. Πιθανόν το βιογραφικό του είναι ένα από τα καλύτερα ιστορικά στην Α1 Ανδρών. Και μόνο η παρουσία του μας δυναμώνει ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Ο Μαυροβούνιος Μάρκο Λάσιτσα στις πρώτες του δηλώσεις στα ελληνικά ΜΜΕ επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα, ωστόσο ο Πρόεδρος κ. Πουρνάρας με έπεισε. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η Αναγέννηση τους στόχους της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια