Θρίλερ με την απαγωγή φωτογράφου: Τον εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο στον Βύρωνα

Πηγή: newsit.gr

Μια απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως χάρη στην παρατηρητικότητα του πληρώματος ενός περιπολικού της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί είδαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο και αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο, ο οδηγός δεν σταμάτησε και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητο. Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και τράκαρε. Όμως οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες που βρίσκονταν μέσα κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί όταν πλησίασαν στο αυτοκίνητο πάγωσαν. Στο πίσω κάθισμα βρήκαν αιμόφυρτο μαχαιρωμένο στην κοιλιά έναν άνδρα.

Όπως αποδείχθηκε οι τρεις δράστες δυο ώρες νωρίτερα είχαν εισβάλει στο σπίτι του άνδρα στο Παλαιό Φάληρο. Ο άτυχος άνδρας εργάζεται ως φωτογράφος σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Φαίνεται ότι οι δράστες τον απείλησαν και ουσιαστικά τον απήγαγαν.

Τον ανάγκασαν να μπει σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο τον περιέφεραν στους δρόμους της Αθήνας. Σε όλη τη διαδρομή ο άνδρας δεχόταν όπως φαίνεται χτυπήματα, ενώ φαίνεται ότι οι δράστες του κατάφεραν και χτύπημα με μαχαίρι.

Όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Θερμοπυλών στο Βύρωνα ο άτυχος άνδρας ήταν σε άθλια κατάσταση. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια