Δώρα και ευχές από τους φίλους της Δόξας Βύρωνος

Πηγή: sport24.gr

Σε μια εποχή που τα χρήματα δεν περισσεύουν, συγκέντρωσαν ένα αξιοσέβαστο ποσό, το οποίο διατέθηκε για να αγοραστούν δώρα, τρόφιμα, είδη ρουχισμού για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία των φίλων της Δόξας Βύρωνος, επισκέφθηκε τα “παιδικά χωριά SOS” και το “Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα” και με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, μοίρασε δώρα και ευχές στους συνανθρώπους μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του επικεφαλής της “Blue Army”, Λάζαρου, η οποία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες του Βύρωνα.

Οπως οι ίδιοι τονίζουν “…σκοπός της δημοσίευσης της κίνησης αυτής δεν είναι η διαφήμιση, γιατί έτσι θα χανόταν το νόημα της πράξης, αλλά η ευαισθητοποίηση όσων περισσοτέρων γίνεται να βοηθήσουν όπου υπάρχει ανάγκη επιβίωσης. Και όχι μόνο αυτές τις γιορτινές μέρες. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Εχουμε την τύχη να λειτουργεί στον Καρέα Το Χαμόγελο Του Παιδιού ” που φιλοξενεί μάλιστα και παιδάκια που αγωνίζονται στις ακαδημίες της ΔΟΞΑΣ. Μπορεί όποιος θέλει να προσφέρει ρουχισμό και παιχνίδια.

Κανείς στην ζωή δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επάρκεια, την ευμάρεια και την οικονομική σταθερότητα. Η ζωή είναι σκληρή και ποτέ κανένας δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει. Αύριο μπορεί εμείς να είμαστε αυτοί που θα έχουμε ανάγκη από μια βοήθεια. Ας κάνουμε λοιπόν ό,τι και όσο μπορούμε ο καθένας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια