Αλλαγή σκυτάλης στη Δόξα Βύρωνα

Πηγή: www.stoplekto.gr

Η εντός έδρας ήττα από τον Χαραυγιακό οδήγησε τη διοίκηση της Δόξας Βύρωνα σε αλλαγή προπονητή, κυρίως για τη ψυχολογική τόνωση των ποδοσφαιριστών. Ο Σάκης Δέδες αποτελεί παρελθόν για το ανδρικό τμήμα αλλά όχι για τις υποδομές, όπου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αντικαταστάτης του θα είναι η παλιά δόξα της ομάδας, Λάκης Σμυρνής, ο οποίος θα κρατήσει ως βοηθό προπονητή τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του κύριου Δέδε, Άγγελο Νταούδη.

Ο απερχόμενος τεχνικός μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook έκανε ένα μικρό απολογισμό της προσπάθειας του ενώ δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να αναφερθεί στο λαό των κυανόλευκων, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ…ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΜΕ ΗΘΟΣ , ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΛΜΑΤΑ… ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΕΔΕΣ ΣΑΚΗΣ.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια