Οι σημαντικότερες ειδήσεις του Βύρωνα για το 2014

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Βύρωνας.gr σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες ειδήσεις του Βύρωνα, για τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

    Με τη βοήθεια του Google Analytics συγκεντρώσαμε τα 10 κορυφαία άρθρα που εσείς διαβάσατε περισσότερο και σας τα παρουσιάζουμε:

    10. Χτύπησαν στο Βύρωνα οι «Ρομπέν των σουπερμάρκετ»

    Σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ στο Βύρωνα χτύπησαν οι “Ρομπέν των σουπερμάρκετ”, στις 11 Απριλίου 2014. Αναρχικοί-αντιεξουσιαστές φορώντας κουκούλες, γυαλιά και γάντια εισέβαλαν στο κατάστημα και πήραν τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια άφησαν στον τοπικό ΟΑΕΔ.

    9. Νίκη Κατωπόδη στο Δήμο Βύρωνα


    Την πρώτη επίσημη δήλωση μετά την εκλογή του στη δημαρχία του Βύρωνα, έκανε ο Δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης, στους παρευρισκόμενους έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης. Ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και τον οδήγησαν σε αυτή την νίκη.

    8. Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα

    Επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος Βύρωνα με τη ρίψη μιας βόμβας μολότοφ πραγματοποίησε στις 5 Δεκεμβρίου 2014 ομάδα περίπου 20 ατόμων. Από την σύντομη επίθεση υπέστη ζημιές ένα περιπολικό.

    7. Εκλογές 2014: Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Βύρωνα

    Εκλογές 2014: Δείτε live τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Βύρωνα

    Τα αποτελέσματα των εκλογών του Δήμου Βύρωνα, της Περιφέρειας Αττικής και των Ευροεκλογών, απευθείας από το Υπουργείο Εσωτερικών.

    6. Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό στο Βύρωνα

    Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό στο Βύρωνα

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 26 Αυγούστου 2014, στην διασταύρωση-καρμανιόλα στη συμβολή των οδών Χειμάρρας & Κολοκοτρώνη, στον Βύρωνα. Ένα φορτηγό παραβίασε το στοπ της οδού Χειμάρρας και συγκρούστηκε με μια μηχανή που διέρχονταν την οδό Κολοκοτρώνη. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν σοβαρά οι δύο επιβάτες του δικύκλου.

    5. Κλειστό Κολυμβητήριο Βύρωνα: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

    Κλειστό Κολυμβητήριο Βύρωνα: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

    Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Κλειστού Βιοκλιματικού Κολυμβητήριου Βύρωνα «Χρήστος Ταμπαξής» στις 31 Αυγούστου 2014. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Βυρωνιώτης Χρυσός  Παραολυμπιονίκης Χρήστος Ταμπαξής, το όνομα του οποίου φέρει το νέο κολυμβητήριο. Μπορεί να εγκαινιάστηκε πριν 4 μήνες αλλά ακόμα και σήμερα το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί.

    4. Τα αποτελέσματα του Α’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Βύρωνα

    Τα αποτελέσματα του Α” γύρου των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Βύρωνα

    Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του Α’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Βύρωνα.

    3. Πολίτες επιτέθηκαν στον Νίκο Δένδια στον Άγιο Λάζαρο

    Πολίτες επιτέθηκαν στον Νίκο Δένδια στον Άγιο Λάζαρο

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, βρέθηκε σε καφετέρια του Βύρωνα, μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη. Όταν όμως έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες των γύρω καταστημάτων δέχτηκε φραστική επίθεση, ενώ στην συνέχεια άρχισαν να τον κυνηγούν για να τον λιντσάρουν. Η ασφάλεια του υπουργού τον φυγάδευσε άμεσα για να γλιτώσει τα χειρότερα.

    2. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων 2014»

    Το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων 2014»

    Για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βράχων βρίσκεται στην λίστα των δημοφιλέστερων άρθρων του Βύρωνας.gr. Καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες έδωσαν επί σκηνής ραντεβού με το κοινό και μέσα από τη μουσική και το θέατρο κατάφεραν να συγκινήσουν, να εμπνεύσουν και να συνεπάρουν τους θεατές σε μια ξεχωριστή διαδρομή πολιτισμού.

    1. Γνωρίστε τους υποψήφιους Δημάρχους του Βύρωνα

    Γνωρίστε τους υποψήφιους Δημάρχους του Βύρωνα

    Το άρθρο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του Βύρωνα για το 2014, ήταν το αφιέρωμα της ιστοσελίδας μας στους υποψηφίους Δημάρχους, που διεκδίκησαν την ψήφο των Βυρωνιωτών.

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    Εγγραφή σε ενημερώσεις
    Ειδοποίηση για
    guest

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    0 Σχόλια
    Ενσωματωμένα σχόλια
    Δείτε όλα τα σχόλια