Βίντεο από την επίθεση στον Νίκο Δένδια

Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες πολιτών εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, καθώς αποχωρεί από την καφετέρια όπου δέχτηκε την επίθεση στον Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

5 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
George Demiris

Οι κύριοι και οι κυρίες που φωνάζουν κατά Δενδια έβγαλαν και σύνθημα στο μπαμ?????Μάλλον δεν ανήκουν πουθενά εεεε????Δεν ντρεπόμαστε λέω εγω..Επαναστάτες όλοι…..

Kriatsiotis George

Ωραίοι οι καταληψίες. Απειλούσαν τον κόσμο που τράβαγε φωτογραφίες ότι αν δουν πουθενά τις φάτσες τους θα τους βρουν και θα τους "κανονίσουν" και οι ίδιοι ανεβάζουν βίντεο που κρύβουν τις φάτσες τους και δείχνουν τον άλλο κόσμο. Εύγε τους! Ωραίες αξίες τους διακατέχουν! Αυτοί θα σώσουν την κοινωνία μας. Και καθώς είναι ενάντια σε όλα τα πολιτεύματα, μάλλον κακώς τους αποκαλείτε πολίτες.

Nikolaos Athanasoulis

ναι βεβαια σας χαλασε που βριζουνε και φωναζουνε εναντια στον καραγκιοζη που παιρνει 10000 τον μηνα και ολα καλα!!!! αλλα ετσι ειναι. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ??? ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 10 ΠΑΝΤΕΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (και για να σε προλαβω αν εισαι ιδιωτης ναι δεν παιρνεις απο 10 παντες αλλα τους τα παιρνεις ΧΟΝΤΡΑ αλλιως) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΩΦΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ!!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ!!

Vasilis Andriotis

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΛΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ -ΑΛΗΤΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ,
ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΡΕΙΠΙΟ.

Kriatsiotis George

Κε Nikolaos Athanasoulis η δημοκρατία ευτυχώς επιτρέπει ο καθένας να ψηφίζει ότι θέλει και να εκφράζει την άποψή του ελεύθερα, και καταδικάζει την άσκηση βίας σε όποιον έχει αντίθετες απόψεις. Αν είχατε τη διάθεση να διαβάσετε την περιγραφή μου για όσα συνέβησαν θα βλέπατε ότι το δημοσίευμα περιέχει ανακρίβειες και δεν υπήρξε καμία αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου, παρά μόνο μια στοχευμένη επίθεση καταληψιών. Και το κυριότερο να εκφέρετε ανυπόστατες κατηγορίες για κάποιον που δεν γνωρίζετε αποδυκνείει όχι μόνο ένδεια επιχειρημάτων, αλλά και πτωχότητα πνεύματος! Να είστε καλά!