Έκκληση για φάρμακα από το Κοινωνικό Ιατρείο Βύρωνα

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα απευθύνει έκκληση για κάλυψη των αναγκών του σε διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα, για τις ανάγκες των άνεργων και άπορων ανασφάλιστων.

Πρόκειται για άκρως απαραίτητα φάρμακα, των οποίων η αυξημένη ζήτηση δημιουργεί μόνιμες ελλείψεις στα αποθέματα του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα, καθώς λόγω της λιτότητας και της μεγάλης συμμετοχής των ασφαλισμένων τα φάρμακα που προσφέρουν τα φαρμακεία και οι πολίτες συνεχώς περιορίζονται.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η κολοβή επέκταση της ασφάλισης στον ανασφάλιστο πληθυσμό, στο επίπεδο πρωτοβάθμια υγείας, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ανασφάλιστων συμπολιτών μας εξ αιτίας του τεράστιου όγκου των ανέργων αλλά και της μεγάλης φτώχειας εργατικών μαζών που αδυνατούν να καταβάλλουν την συμμετοχή και να προμηθευτούν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη!

Στις λίστες που ακολουθούν αναγράφεται αρχικά η φαρμακευτική ουσία και από κάτω ορισμένες ενδεικτικές εμπορικές ονομασίες. Γίνονται δεκτά οποιαδήποτε σκευάσματα γενοσήμων από τις ουσίες αυτές.

1) ουσία CLOPIDOGREL
(εμπορικέςονομασίες: carder, clovix, clovelen, globel, darxa, plavix, plasiver, grepid, dapixol, iscover, plavidosa, heart-free)

2) ουσία ATORVASTATIN
(εμπορικέςονομασίες: atorval, atorvalet, lipovast, Lipitor, altoram, holisten, ator-chol, biger, atrost, torvacard, torvaplus, lipigan, arvastatil, lorvaten κλπ)

3) ουσία SERTRALINE
(εμπορικέςονομασίες: Zoloft, neurosedine, enidap, certorun,
sertraline/generics, sertral, serolux, serotype)

4) ουσία OMEPRAZOLE
(εμπορικέςονομασίες: losec, penrazol, eselan, elcodrop, alevior, elkotheran, benzol, zolandil, veralox, oprazium, odasol, glaveral, sieral, lyopraz, ezipol, elkostop, loproc, lenar, ufonitren, belifax, rythmogastril
κ.ά.)

5) ουσία PANTOPRAZOLE
(εμπορικέςονομασίες: zurcazol, controloc, praz-up, pantium, ozepram)

6) ουσία VALSARTAN
(εμπορικέςονομασίες: diovan, dalzad, avalsan, valperol, zakodian, valpressol) *σημείωση. Υπάρχει ανάγκη και σε συνδυασμούς valsartan όπως πχ Co-diovan, co-dalzadκλπ.

Λοιπές ανάγκες:
Abilify, Actos, Eucreas, Zomarist, Janumet, Jalra, Galvus
Keppra , Efexor XR, Cipralex, Entact Exforge, Exforge HCT, Copalia, Copalia HCT, Evista Daflon, Flevostol, Filicine, Fosavance, Lantus Solostar, Neurontin, Gabantin

Επικοινωνία:
Ελλησπόνου 12 Βύρωνας, ΤΚ 16232 τηλ. 210-7628.209 + 6977-747431 e-mail: [email protected]

Εάν θέλετε να στείλετε χρήματα, τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε τον τραπεζικό λογαριασμό των φαρμακείων που βοηθάνε το έργο του ΚΙΦΒ και εμείς θα αγοράσουμε τα φάρμακα που έχουμε ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Katerina Kellh

ολοι ειναι υπεροχοι ανθρωποι