«Ψήλωσε» με Ραντούνοβιτς ο Αθηναϊκός

Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Την απόκτηση της Χαϊντάνα Ραντούνοβιτς ανακοίνωσε ο Αθηναϊκός, που ενισχύεται σημαντικά στη θέση «5» λίγες ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση για τη Ραντούνοβιτς αναφέρει:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του X – LEVEL Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Χαϊντάνα Ραντούνοβιτς για τη φετινή σεζόν. H Ραντούνοβιτς είναι γεννημένη είναι γεννημένη στις 10/01/1978, αγωνίζεται στη θέση “5” και έχει ύψος 1,91μ.

Η Μαυροβούνια σέντερ έχει τεράστια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Την καριέρα της την ξεκίνησε στη Χέμοφαρμ, όπου μετά από πέντε χρόνια παρουσίας έκανε το μεγάλο βήμα για το WNBA και τις New York Liberty, όπου αγωνίστηκε σε τέσσερις αγώνες. Εχει αγωνιστεί με τις γαλλικές Ταρμπές, Ορτέζ, Στρασβούργο, με την ουγγρική Γιόρ, την ιταλική Πριόλο, την τσεχική Πράγα, την ισραηλινή Ράμλα, την πολωνική Τορούν και στη Σερβία με τη φανέλα της Παρτιζάν.

Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της ενωμενης Γιουγκοσλαβίας, αλλά και του Μαυροβουνίου”.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του X – LEVEL Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Έξαρχο για την φετινή σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός θα προστεθεί στο τεχνικό τιμ της ομάδας και μαζί με τον Χρήστο Κουτσούμπα θα είναι οι βοηθοί του Κώστα Κεραμιδά”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια