Μαρτυρίες κατοίκων του Βύρωνα για τη σύλληψη του 30χρονου

Πηγή: dimotikosafari.blogspot.gr

Λεπτομερείς είναι οι μαρτυρίες δύο κατοίκων της περιοχής του Βύρωνα, ο ένας εκ των οποίων περιγράφει τη σύλληψη του 30χρονου, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με το περιβάλλον του Νίκου Μαζιώτη.

Ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Ήρθε κάποιος να αφήσει τα κλειδιά από το γκαράζ. Μόλις άκουσαν κλειδιά, όρμησαν και τον έπιασαν. Οι αστυνομικοί κάθονταν στο καφενείο. Αυτός πήρε να πιει καφέ. Πήγε ο ένας αστυνομικός και του έριξε τον καφέ στα μούτρα. Τότε, πετάγεται και ο άλλος και τον μαγκώσανε».

Ο άλλος μάρτυρας επισημαίνει ότι καθημερινά στο εν λόγω σπίτι μπαινόβγαινε κόσμος με συνθήματα. «Αυτό γινόταν έναν χρόνο. Μόλις με έβλεπαν στο μπαλκόνι, έκλειναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Andreas Koltsakidis

Να έρθει και σε μας το ΜΕΤΡΟ αφού θα πάει στη ΚΑΙΣΣΑΡΙΑΝΗ,ο Δήμαρχος να επιδιώξει με σθένος και να μη μένει στα λόγια.Οσο για τη γραμμή 232 αφού εξυπηρετεί το κόσμο γιατί να καταργηθεί????????