Σοκ στην οικογένεια της Δόξας Βύρωνος

Πηγή: sport24.gr

O Νίκος Ψύχας “έφυγε” ξαφνικά το Σάββατο (23/8) σε ηλικία 39 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας του Βύρωνα.

Ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε ανακοπή καρδιάς και η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης (26/8) στο Κοιμητήριο του Βύρωνα. Πρόσφατα είχε επιστρέψει από τις διακοπές και την Παρασκευή ήταν στο γήπεδο, όπου προετοιμάζεται η Δόξα.

Όσοι τον γνώριζαν είχαν να λένε για το ήθος του και την ανιδιοτελή αγάπη του για την Δόξα. Άλλωστε, όταν ο Γιώργος Τζαβέλλας παράτησε την ομάδα, ήταν ένας από τους ανθρώπους που ανέλαβαν πέρυσι να τρέξουν όλα τα διαδικαστικά και ουσιαστικά ζητήματα, ώστε να παραμείνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Ορίσθηκε πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής και με τη βοήθεια του βασικού χρηματοδότη της Δόξας, Νίκου Κακογιάννη, έβγαλε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή, παρότι η ομάδα δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Μετά τις τελευταίες διοικητικές ανακατατάξεις, ήταν γενικός γραμματέας της ομάδας και μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους του Δ.Σ., έβαλε όνειρο και στόχο να επιστρέψει η Δόξα στη Γ’ Εθνική.

Δυστυχώς, η μοίρα του στέρησε κάθε όνειρο και πλέον θα βλέπει την αγαπημένη του ομάδα από ψηλά. Από την εξέδρα του παραδείσου, μαζί με τα υπόλοιπα αδικοχαμένα “αδέρφια” του, όπως έλεγε. Τον Πάρη, τον Πλάτωνα και τα άλλα παιδιά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια