Οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ο εμπρηστής της καφετέριας του Τζαβέλλα

Πηγή: kathimerini.gr

Στέλεχος των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού είναι ο 30χρονος Κ.Χ. που κατηγορείται ως δράστης του εμπρησμού καφετέριας στον Βύρωνα, η οποία ανήκει στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Τζαβέλλα.

Η εμπρηστική επίθεση είχε σημειωθεί νυχτερινές ώρες της 17ης Απριλίου, λίγο μετά τη λήξη της επεισοδιακής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ, στην Τούμπα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», ο 30χρονος ήταν επικεφαλής του συνδέσμου οπαδών του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη, ενώ φέρεται να διατηρεί επαφές και με τη διοίκηση της ομάδας. Ο 30χρονος είχε ταξιδέψει τον περασμένο Μάρτιο μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ για την αναμέτρηση Μάντσεστερ – ΟΣΦΠ, παρά το γεγονός ότι του είχε απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, ύστερα από παλαιότερη σύλληψή του για ναρκωτικά. Καλά πληροφορημένη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Κ.Χ. είχε επιβιβαστεί σε πτήση που μετέφερε στη Βρετανία παίκτες και παράγοντες της ομάδας, καθώς και Ελληνες αστυνομικούς που τους συνόδευαν! Η σύλληψη του 30χρονου για ναρκωτικά είχε γίνει τον Γενάρη του 2014. «Καθώς η δίωξή του αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας δεν γνώριζαν ότι σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα», δήλωσε αρμόδιος αξιωματικός.

Η ταυτοποίηση του 30χρονου έγινε με τη βοήθεια υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της καφετέριας. Παρότι φορούσε κράνος, οι αστυνομικοί κατάφεραν να διακρίνουν χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ ύστερα από κατ’ οίκον έρευνα βρήκαν και το προστατευτικό κράνος που φορούσε την επίμαχη νύχτα του εμπρησμού. Ο νεαρός συνελήφθη μαζί με έναν ακόμη 27χρονο φίλο του, τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου στην περιοχή της Ηλιούπολης όταν προσπάθησαν να αποφύγουν έλεγχο αστυνομικών, που τους καταδίωξαν. Στο σπίτι του βρέθηκαν 36 γρ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 28χρονη γυναίκα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια