Άρωμα ελληνικού κινηματογράφου «Στη σκιά των Βράχων»

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Έλλη Πασπαλά μας δίνουν ραντεβού την Τετάρτη 9 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», για να μας ταξιδέψουν στις πιο αγαπημένες μουσικές του ελληνικού κινηματογράφου με μελωδίες μεγάλων συνθετών, που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

Πλαισιωμένοι από 5 καταξιωμένους μουσικούς επί σκηνής και τις ενορχηστρώσεις του David Lynch θα ερμηνεύσουν τραγούδια που αποτελούν σημεία αναφοράς του σύγχρονου κινηματογραφικού μας πολιτισμού. Ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Τσιτσάνης, o Μαρκόπουλος, ο Ξαρχάκος, ο Πλέσσας και τόσοι άλλοι, θα εμπλουτίσουν μουσικά την παράσταση μέσα από τον κινηματογραφικό φακό των ταινιών «Φαίδρα», «Μανταλένα», «Κόκκινα Φανάρια», «Στέλλα».

Οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες θα μας θυμίσουν τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της Μελίνας Μερκούρη, της Ρένας Βλαχοπούλου, της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Δημήτρη Χορν, της Τζένης Καρέζη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Την παράσταση θα συμπληρώσουν σκηνές ταινιών από τον αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Προπώληση: Καταστήματα Public, «Παπασωτηρίου», Seven Spot, Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, www.viva.gr, τηλ. 11876

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια