Την Κυριακή 8 Ιουνίου η νέα συνάντηση παραγωγών – καταναλωτών στον Βύρωνα

Tο καθιερωμένο μηνιαίο ραντεβού του με τους καταναλωτές δίνει την Κυριακή 8 Ιουνίου το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, 26 παραγωγοί-συνεταιρισμοί διαθέτουν περισσότερα από 200 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, απευθείας στους καταναλωτές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα που μπορούν να προμηθευτούν οι καταναλωτές είναι: ελαιόλαδο, ελιές, ξηρούς καρπούς (καρύδια, φυστίκια, αμύγδαλα) γαλακτοκομικά προϊόντα, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αυγά, φρούτα εποχής (βερύκοκα, ροδάκινα), πορτοκάλια και λεμόνια, πίτες, όσπρια, μανιτάρια, παξιμάδια, λουκάνικα, κρασί, σταφίδα, σάλτσα τομάτας, κουλούρια, χαλβά και παραδοσιακά προϊόντα Τήνου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια