Στα άκρα η αντιπαράθεση ενόψει των αυριανών εκλογών

Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση στον Δήμο Βύρωνα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Σήμερα το απόγευμα αρκετοί Βυρωνίωτες έλαβαν στο email τους ένα μήνυμα το οποίο κατηγορούσε τον Παναγιώτη Κόνσουλα ότι στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Άκη Κατωπόδη, καθώς και τις πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω προσωπικών συμφερόντων και εμμονών. Το κείμενο υπέγραφαν οι “Νοήμονες Βυρωνιώτες” και  εστάλη από την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ο κ. Κόνσουλας έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

Ελάχιστες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές του Β’ Γύρου, οι Γκέμπελς ξαναχτύπησαν.

Ελάχιστες ώρες πριν οι πολίτες του Βύρωνα, στη μεγάλη τους πλειοψηφία,επικυρώσουν με την ψήφο τους την απόφαση να γυρίσει σελίδα η πόλη, οι «γνωστοί – άγνωστοι» του σκότους, έχυσαν και πάλι το δηλητήριο τους.

Ματαιοπονούν πλέον.

Ας το βάλουν πλέον πολύ καλά στο μυαλό τους. Οι εποχές της ανέλεγκτης δράσης τους, της χειραγώγησης της λαϊκής βούλησης, της επικυριαρχίας τους στην τοπική κοινωνία με τη μέθοδο του «διαίρει και βασίλευε», τελειώνουν.

Ο κύκλος τους κλείνει, η πόλη μας τους αποχαιρετά, τους αφήνει παράμερα και προχωρά.

Με Ενότητα – Συμμετοχή – Συνεργασία, ο Βύρωνας αύριο 25 Μάη αλλάζει σελίδα, ανατρέπει παγιωμένες και κατεστημένες καταστάσεις.”

Υ.Γ. Το μόνο που συμφωνήθηκε είναι ότι γυρίζει σελίδα ο Βύρωνας!

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της “Στάσης Βύρωνα”:

Παίζουν τα ρέστα τους γκρίζοι προβοκάτορες

Τα φαντάσματα του παρελθόντος ξαναχτυπούν. Με ηλεκτρονικά μηνύματα την παραμονή των εκλογών υπογράφοντας σαν «νοήμονες βυρωνιώτες» ρίχνουν λάσπη….

Γιατί τόσος πανικός από τους νοήμονες-κρυμμένους, γκρίζους προβοκάτορες;

Μετά από τους εκβιασμούς, την τρομοκρατία και τις απειλές σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, την παραμονή του β’ γύρου, χάσανε τελείως την ψυχραιμία τους και φτιάξανε μηχανισμό με «δήθεν» ηλεκτρονικά μηνύματα καταγγέλλοντας «συνεργασίες» Κατωπόδη-Κόνσουλα. Κατανοούμε την ανησυχία τους. Βλέποντας το λαϊκό ρεύμα και την στήριξη –από την μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων και την ταυτόχρονη καταδίκη της παράταξης του κ. Γώγου- γύρω από τον συνδυασμό νίκης της Στάσης Βύρωνα με τον Άκη Κατωπόδη, παίζουν τα ρέστα τους.

Οι βυρωνιώτες και οι βυρωνιώτισσες έχουν αποφασίσει.

Ο Βύρωνας αλλάζει σελίδα.

Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα»

Εικόνα από το επίμαχο email:

noimones-vironiotes-email

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια