Παναγιώτης Κόνσουλας: “Χαιρετίζουμε τη μεγάλη και καθαρή νίκη του Άκη Κατωπόδη”

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» Παναγιώτης Κόνσουλας, με αφορμή τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του Β’ Γύρου στον Βύρωνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Βύρωνας, την Κυριακή 25 Μαϊου, με την ψήφο των πολιτών του όπως εκφράστηκε στην κάλπη, αποφάσισε να βάλει τέλος στο 12ετές κλειστό σύστημα εξουσίας, να γυρίσει οριστικά σελίδα στην πόλη του Βύρωνα.

Ο Άκης Κατωπόδης και η δημοτική του παράταξη «Στάση Βύρωνα» πέτυχαν μια μεγάλη και καθαρή νίκη την οποία και χαιρετίζουμε ως ιστορική για την πορεία της πόλης.

Νίκη που αποτελεί την απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του Βύρωνα να αλλάξει ο τρόπος διοίκησης του Δήμου, να μπει τέλος στην «ενός ανδρός αρχή».

Οι πολίτες άλλωστε, με την δύναμη και αποφασιστικότητα της ψήφου τους, έστειλαν ισχυρό μήνυμα με συγκεκριμένους παραλήπτες.

Η Παράταξη μας «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή», που από το 2010 ήδη, είχε θέσει ως στόχο την αλλαγή σελίδας στο Βύρωνα, δεν έχει παρά να νιώθει ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή.

Η επόμενη ημέρα στην πόλη μας μπορεί να βρει τις δημιουργικές και προοδευτικές δυνάμεις της πόλης μας σε μια κοινή κατεύθυνση ώστε ο Βύρωνας να γίνει πόλη καθαρών επιλογών.

Στην κατεύθυνση αυτή θα είμαστε συμπαραστάτες, με την κριτική σκέψη και πρόταση πάντοτε, όπως αρμόζει σε ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια