Μίλτος Μπαντής: “Παραμένουμε ανεξάρτητοι, δημοκρατικοί και σταθεροί στο όραμα και τις αξίες μας”

Με ανακοίνωση του ο Μίλτος Μπαντής καταγγέλλει όλους εκείνους που προσπαθούν να εμπλέξουν την παράταξή του σε επικοινωνιακά παιχνίδια, διασπείροντας ψευδείς εντυπώσεις και ανυπόστατες συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Επί 100 ολόκληρες ημέρες, ο συνδυασμός «Μαζί για τον Βύρωνα» και εγώ προσωπικά, δεχτήκαμε σωρεία κατηγοριών, λασπολογίας και εκβιασμών. Ωστόσο, σταθήκαμε στα πόδια μας και αποδείξαμε ότι η δύναμή μας προέρχεται από τους πολίτες του Βύρωνα που μας εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους.

Επειδή πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να μας εμπλέξουν σε επικοινωνιακά παιχνίδια – ακόμα ακόμα και μία ημέρα πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής- χρησιμοποιώντας τα παπαγαλάκια τους που διασπείρουν ψευδείς εντυπώσεις και ανυπόστατες συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι, δηλώνω ξεκάθαρα, για μία ακόμα φορά ότι:

Όποιος επιχείρησε να μας σπιλώσει και να μας προσάψει λανθασμένες επιλογές, απέτυχε παταγωδώς και βρήκε τους πολίτες απέναντί του.

Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τη ξεκάθαρη ανακοίνωση της παράταξής μας προς όφελός του, είναι το λιγότερο προκλητικός και θα μας βρει μπροστά του.

Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει άτομα μέσα από τη παράταξή μας, για να στήσει σενάρια στήριξης εν αγνοία μας, προκαλεί την οργή και την αγανάκτησή μας.

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών!
Παραμένουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και σταθεροί στο όραμα και τις αξίες μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια