Δημοτικές Εκλογές 2014: Συνεχής ενημέρωση μέσω Live Blogging

Η ώρα της κάλπης έφτασε. Η δημοσιογραφική ομάδα του Βύρωνας.gr θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για οτι συμβαίνει στο Βύρωνα, μέσω της νέας Live Blogging πλατφόρμας. Μάθετε πρώτοι τη εξέλιξη της ψηφοφορίας και τα αποτελέσματα, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας του Βύρωνας.gr

Ανταποκριτές του Βύρωνας.gr θα βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα θα σας δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στείλτε μας σχόλια, ενημερώσεις και φωτογραφίες με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση – δεν χρειάζεται refresh

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

7 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ανώνυμος

Περιμένουμε από το byronas.gr να μάθουμε τα αποτελέσματα της πόλης μας, της πόλης του Βύρωνα . Το vironas.gr είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο μαζικής πληροφόρησης το οποίο μας ενημερώνει άπο το πρωί συστηματικά για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας , και γι ΄αυτό το ευχαριστούμε θερμότατα.
Καλή δύναμη στην αξιόλογη και δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του vironas.gr γιατί η βραδιά θα έχει αγωνία, ενώ το αγαπητό byronas.gr θα μας συντροφέψει ως αργά το βράδυ της Κυριακής ενημερόνοντας μας άμεσα για τα εκλογικά αποτελέσματα του δήμου μας
Γιώργος Κουγιάς

Ανώνυμος

Σίγουρα το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα θα αργήσει (γύρω στις 23:00) αλλά κάποια μικρά εκλογκά τμήματα ίσως να μας δώσουν κάποις ενδείξεις λιγάκι νωρίτερα. Έτσι δεν είναι ;

Ανώνυμος

Για παράδειγμα μία εικόνα για το ποσοστό απόχης και το ποσοστό συμμετόχης επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στον δήμο του Βύρωνα πρέπει λόγικα τέτοια ώρα να υπάρχει.

Ανώνυμος

Για λίγο με πέταξε εκτός ο server της ιστοσελίδας αλλάψ κατάφερα και ξανασυνδέθηκα!!
Είναι λογίκο και σήμερα και την επόμενη Κυριακή το Βράδυ η σελίδα να έχει μεγάλη επισκειμότητα, άφου όλοι περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει στον δήμο μας.

Βύρωνας.gr

Η επισκεψιμότητα στην σελίδα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!
Ο server μας αδυνατεί πλέον να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα τόσο κόσμο. Ενδέχεται να υπάρξουν ξανά διακοπές στην σύνδεση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ανώνυμος

Καλήνυχτα

Δημήτρης Γιατράς

Οι εκλογές διεξάγονται ομαλά σε πολιτισμένο πολιτικό κλίμα
Και με μεγάλη προσέλευση πολιτών
Με την ελπίδα να κερδίσει η πόλη μας