Δήλωση του Παναγιώτη Κόνσουλα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Στην παρακάτω δήλωση προέβη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Βύρωνας – Καθαρή Επιλογή”, Παναγιώτης Κόνσουλας, για το αποτέλεσμα των εκλογών:

Δώσαμε έναν αγώνα καθαρό-δίκαιο-ανεξάρτητο,μακριά από χρώματα και κομματικές στηρίξεις, με την Καθαρή Επιλογή μας από τις 14/2/14,ημερομηνία που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μας,να ακολουθήσουμε τον δύσκολο δρόμο απέναντι στους “μηχανισμούς” και τα “κομματικά κατεστημένα” της πόλης μας.

Είμαι πολύ υπερήφανος και ευγνώμων για όσους στάθηκαν δίπλα μου,συγκινημένος και ευτυχισμένος για την αγάπη και την αφοσίωση που μου επέδειξαν,χαρούμενος και τυχερός για τους καινούριους μου φίλους,αισιόδοξος και ονειροπόλος για το μέλλον!

Ευχαριστώ τους 82 υποψηφίους που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μας αλλά και τους ψηφοφόρους που τίμησαν με την ψήφο τους αυτό τον αγώνα!

Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές μας και στην πολύτιμη βοήθεια τους από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Γεωργία,Λίλυ,Λένα,Ντίνα,Άννα,Δημήτρη,Σπύρο,Τάσσο,Νίκο,Χρήστο,Στάθη,Γιάννη, Σταύρο,Φώντα,Γιώργο,Ελένη…από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Η ζωή συνεχίζεται…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια