Δήλωση του Αλέξη Σωτηρόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Στην παρακάτω δήλωση προέβη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», Αλέξης Σωτηρόπουλος, για το αποτέλεσμα των εκλογών:

Τους τελευταίους μήνες ξεκινήσαμε ως μία νέα και ανεξάρτητη παράταξη ένα όμορφο ταξίδι με μοναδικό στόχο να αλλάξουμε την πόλη μας και με μοναδικό εφόδιο τον προγραμματικό μας λόγο, τις αρχές και τις αξίες μας, τη διάθεση προσφοράς και την αγάπη μας γι` αυτήν.

Δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες με αξιοπρέπεια, με πενιχρά οικονομικά μέσα και δημοσιότητα και κόντρα σε μηχανισμούς και κατεστημένα συμφέροντα.

Το αποτέλεσμα, προφανώς, δεν ήταν το προσδοκώμενο. Μας εμπιστεύτηκαν, όμως, χιλιάδες συμπολίτες μας, τους οποίους και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είμαι ευγνώμων για αυτήν την εμπιστοσύνη, τη στήριξή τους και την αγάπη με την οποία μας περιέβαλαν.

Είμαι υπερήφανος για τον αγώνα που δώσαμε και την ποιότητα και τη δημόσια παρουσία της παράταξής μας και των στελεχών της. Τους ευχαριστώ και αυτούς έναν έναν.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και στις αρχές και τις αξίες μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με πίστη και αισιοδοξία, από τη θέση που μας έταξε ο βυρωνιώτικος λαός, για την αλλαγή στον δήμο μας, για έναν καλύτερο Βύρωνα, για μία πόλη στην οποία θα αξίζει να ζεις και να δημιουργείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια