Γιούχτας-Δόξα Βύρωνα 2-1

Πηγή: grandsport.gr

Ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, και ένα γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ήταν αρκετά για τον Γιούχτα ώστε να κερδίσει την Δόξα Βύρωνα.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε με αρκετά επεισόδια και εντάσεις με την αστυνομική δύναμη που υπήρχε στο γήπεδο να προσπαθεί ώστε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Στο πρώτο μέρος, ο Γιούχτας έχασε σημαντικές ευκαιρίες και ότι δεν κατάφερε σχεδόν σε όλο το 45λέπτο το έκανε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Καρβελά στις καθυστερήσεις να ανοίγει το σκορ.

Στην επανάληψη ο Μίλιεβιτς έκανε το 2-0 για τον Γιούχτα με τον Μακρή να μειώνει στο 74′ για την Δόξα Βύρωνα και το 2-1 να παραμένει έως το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας (Βασίλης Καραίσκος) : Δημαράκης, Κασσωτάκης, Ζαμπετάκης, Ιερωνυμάκης, Μαραγκουδάκης, Γενιτσαρίδης, Καστελλιανάκης(89′ Κωσταντίνου), Ζαφειρίδης, Μιχελακάκης, Μίλιεβιτς(70′ Μυλωνάς), Καρβελάς(85′ Μαυρίδης)

Δόξα Βύρωνα (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σουλογάνης, Χαλκιάς(58′ Σαλαπάτας), Κατσούλας, Αναστασίου, Ζίζηλας, Κασνέτσης, Τσαφταρίδης, Λέσι(82′ Παπαδόπουλος), Μακρής, Παπατζήμας, Λουσαράκης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια