Ρίχνει αυλαία την Κυριακή η Μικρή Σκηνή

Με τον «Καραγκιόζη Κουνιέρη» ολοκληρώνονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις της Μικρής Σκηνής, που κράτησαν συντροφιά για ακόμα μία χρονιά στους μικρούς μας φίλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 11:30 το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η υπόθεση του έργου

Σε μια επαρχιακή πόλη όπου κάθε χρόνο γίνεται ένα μεγάλο πανηγύρι, ο Χατζηαβάτης ζητάει την άδεια από τον Πασά για να λειτουργήσει μια κούνια, ώστε να βγάλει ένα μεροκάματο. Όμως, ο Πασάς, επειδή με την κούνια αυτή γίνονταν κάθε χρόνο διάφορα ατυχήματα, έχει αποφασίσει να μην την επαναλειτουργήσει.

Ο Χατζηαβάτης, που βρίσκει για συνέταιρο τον Καραγκιόζη, πείθει τελικά με παρακάλια τον Πασά να δώσει την άδεια, με εγγύηση την εντιμότητα και εργατικότητά του. Όταν, όμως, ξεκινάει η λειτουργία της κούνιας, ο Πασάς βγαίνει αληθινός, αφού από την αρχή κάνουν την εμφάνισή τους διάφοροι περίεργοι τύποι, οι οποίοι δεν θέλουν μόνο να διασκεδάσουν, αλλά και να βάλουν τον Χατζηαβάτη και τον Καραγκιόζη σε μπελάδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια