Ο Δήμος Βύρωνα στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της Κεφαλλονιάς

Πέντε τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας από τον Δήμο Βύρωνα, ο οποίος προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ως ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους του νησιού που επλήγησαν πρόσφατα από το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Τα τρόφιμα παρέδωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πόλης και Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημήτρη Ταραζώνα, και συνεργάτες του, στον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Γεράσιμο Φωκά, προκειμένου να διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών περισσότερων από 2.500 οικογενειών του νησιού που αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα και τους οποίους στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας. Σε μήνυμά του προς το Δήμαρχο Βύρωνα, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδων εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του «δια τα αισθήματα συμπαραστάσεως και συμπάθειας της μεγάλης δοκιμασίας του ιερού Κλήρου και του φιλοχρίστου λαού της Μητροπόλεώς μας», προσθέτοντας «Η αποστολή τροφίμων ανακούφισε ζωτικάς ανάγκας των πληγέντων αδελφών μας».

«Πέντε τόνοι τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης είναι το μήνυμα και η κίνηση αλληλεγγύης των κατοίκων του Βύρωνα προς τα αδέλφια μας στο ταλαιπωρημένο από τον Εγκέλαδο νησί. Όλοι Κεφαλλονίτες… Κανένας μόνος του στα δύσκολα!» αναφέρει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της Κεφαλλονιάς, όπου τους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Σπυρονικόλας Σολωμός και συμμετείχαν σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα πολιτικής προστασίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια