Στήριξη στους άπορους συμπολίτες μας από τον Δήμο Βύρωνα

Σε τέσσερις ενορίες και στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας του Δήμου Βύρωνα μοιράστηκαν 750 κιλά ρυζιού που διέθεσαν δωρεάν παραγωγοί που συμμετέχουν στο «Χωριό Παραγωγών», στο πλαίσιο ενίσχυσης του προγράμματος σίτισης απόρων και ευπαθών ομάδων, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού.

Το προϊόν διανεμήθηκε ισόποσα στις ενορίες Αγ. Γεωργίου, Αγ. Τριάδας, Αγ. Δημητρίου και Μεταμόρφωσης, καθώς και στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας της πόλης.

Αξιέπαινη χαρακτήρισαν την πρωτοβουλία ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρήστος Γώγος, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο να αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη αλλά και να αποδεικνύουμε με πράξεις τη συμπαράστασή μας προς τους συμπολίτες.

Να σημειωθεί ότι την περίοδο των εορτών οι παραγωγοί διέθεσαν μέσω του Δήμου έναν τόνο πορτοκάλια και 500 κιλά ρύζι, ενώ μέχρι σήμερα, μέσω του «Χωριού Παραγωγών» έχουν διατεθεί στις ενορίες, περισσότεροι από 7,5 τόνοι τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων τους προς τους απόρους και τη στήριξη του έργου που επιτελούν τα «Σπίτια Γαλήνης».

Παράλληλα, κατά την τελευταία συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών», παραγωγοί διέθεσαν τα πρώτα τρόφιμα μακράς διαρκείας στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας του Δήμου Βύρωνα, με σκοπό την ενίσχυση των απόρων σε κάθε γειτονιά, πρωτοβουλία που θα έχει συνέχεια και το επόμενο διάστημα με τη δωρεάν διάθεση συσκευασιών τέτοιων προϊόντων (π.χ. ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια